μπαμπα Δημιουργός: kelly_2007 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μπαμπα,μεινε κοντα μου
κρατησου λιγο ακομα
ξερω πονας,και δεν μπορεις
αλλα βρες την δυναμη
φευγεις και κανεις δεν σε καταλαβαινει
μετρας αντιστροφα
και ολοι σε κατηγορουν
εγω ομως οχι
σε καταλαβαινω και σε νιωθω
μπηκε σε λαθος μονοπατι
και πως να βγεις
ομως κανε μια προσπαθεια
γιατι εγω σε χρειαζομαι
δεν ξερω για τους αλλους
αλλα εγω δεν αρκω?
μην φυγεις σαν τον αλλον
μην πας
αλλα αν κατι γινει και πας
ξερω θα χεις κοντα σου
καποιον δικο σου
τον αγαπημενο αδερφο σου..........
με ολη την αγαπη που μπορω να εχω μεσα μου......στον μπαμπα μου.
εισαι και θα εισαι παντα η αδυναμια μου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-10-2007 |