Απόντος του αντιλόγου Δημιουργός: justawoman, Στέλλα Γεωργιάδου Η εβδομάδα αγάπης μετακομίζει σιγά - σιγά στα γνωστά λημέρια - Έρεβος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Νύχτωνε
σαν αξίωμα αυταπόδεικτο
Οι σημασίες
άρχισαν να μουνταίνουν
να συρρικνώνουν το άπλετο
Η μορφή σου
προβολέας θυέλλης
--------------
Με κοιτάζεις πίσω από
μια υγρή κουρτίνα θλίψης
κι όλο με γρίφους
να μου απευθύνεσαι
Ανυπόμονος
ψηλαφίζεις τη βροχή
σβήνεις τα μάτια
--------------
Μα γιατί
να τιμωρείς τα αινίγματα
για λύσεις που αξιώνουν
αντοχή και καρτερία;
Μας αποστρέφεται το καίριο
κι όλο μας αναβάλει.
--------------
Σ’ αρνήθηκα πέρα απ’ τα όρια
της αντοχής μου
μόνο το φόβο είχα σύμμαχο
--------------
Για να προστατευθεί
το ενδιάμεσο
έρχομαι, καθώς φεύγω
Μαγνήτης η αθανασία
της στιγμής
που με τραβάει
στο κέντρο σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2007 |