Αυτή η τρέλα που τη λένε έρωτα Δημιουργός: sofi_arg Σε όσους έχουν πληγωθεί και φοβούνται να ξαναγαπήσουν Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χρόνια αρνείσαι να ξαναγαπήσεις
ο πόνος οδηγεί τα βήματά σου
μα λίγο αν το φόβο σου νικήσεις
τον έρωτα θα ξαναδείς μπροστά σου
Καρδιά μου πέταξε κι απόψε ως την άκρη
αυτής της τρέλας που τη λένε έρωτα
κι ας έρθουνε και μέρες όλο δάκρυ
ας έρθουνε και βράδια αξημέρωτα
Κανέναν δεν αφήνεις να σε αγγίξει
να κλέψει συναισθήματα δικά σου
μα κάποιος προσπαθεί να σε ανοίξει
μη φοβηθείς και δώστου τα φτερά σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2007 |