καθρέφτης Δημιουργός: ΧΡΟΝΟΣ κι αν κοιτώ...δεν βλέπω τίποτα...κανέναν Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μπροστά ενας καθρέφτης
είναι καθαρός...
μα η εικόνα μου φαντάζει θολή...
σαν να μην θέλει να αποκαλυφθεί η μορφή...
κοιτάς επίμονα...να διακρίνεις...
δεν υπάρχει τίποτα...κανένας...
η εικόνα είναι καλά...κρυμμένη...
μονάχα κάτι τρέχει...στην γωνία..
το αγγίζω..
αισθάνομαι ψύχρα...
μια αλμύρα φτάνει στα χείλη μου...
που πηγαίνω;...
είμαι στο γραφείο...γράφω...
κοιτάζω τον καθρέφτη...
θολή εικόνα...
ψύχρα...αισθάνομαι..και αλμύρα...
δάκρυα...είναι δάκρυα...
η εικόνα θολή...
η ψύχρα...η αλμύρα..τα δάκρυα...
αισθάνομαι μοναξιά...ψύχρα..αλμύρα
τα δάκρυα...εκεί..
ο καθρέφτης...
η εικόνα θολή... Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-10-2007 |