Της ζήλειας το κέντημα Δημιουργός: Aντώνης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info O θυμός μου με παρέσυρε
και ξεστόμισα λόγια βαριά
τον πόνο η γλώσσα μου έσπειρε
και σου πλήγωσε την καρδιά
Μου φέρθηκες έντιμα
και τη θέση σου ξεκαθάρισες από την αρχή
μα της ζήλιας μου το κέντημα
ύφανε μια ψεύτικη πλοκή
Από τον ύπνο πετάχτηκες
και με άκουγες με απορία
στο κατώφλι της πόρτας στάθηκες
να με διώξεις ήταν η τιμωρία
Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω
πώς κατάφερα να σε πικράνω
να ξερες πόσο λαχταρώ να επιστρέψω
μακριά σου από ντροπή θα πεθάνω!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2004 |