Φ Α Ρ Σ Α Δημιουργός: ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ, VOULA Σκηνικό που στήθηκε πριν να φτάσουμε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φ Α Ρ Σ Α
Φάρσα η αθωότητα
φάρσα η ζωή
στήθηκε σκηνικό
ζωή που εκφράζεται
ζωή που γνωρίζει
ζωή που χάνεται
βλάσφημες λέξεις
βλάσφημοι άνθρωποι
σιωπή
η μουσική γράφεται στη σιωπή
η πάλη δίδεται στην διαδρομή
μιλάει η γραφή
πριν μιλήσει η ζωή
φάρσα
φάρσα δίχως τέλος
κλαίω με την αθωότητά μας
φάρσα είναι η ζωή
όλοι εμείς πρωταγωνιστές
παίζουμε ρόλο
το ρόλο του πρωταγωνιστή
σε μια παράσταση χωρίς τέλος
σε μια παράσταση που στήθηκε
στην απουσία μας
μαριονέτες
μας υποσχέθηκαν
αρκετά φτάνει
κομψότητα της ωμότητας,
γνώση της άγνοιας
βιαιότητα της πραότητας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2007 |