Σ' ειδα στον υπνο μου Δημιουργός: Ανδρομάχη, Ανδρομάχη Καλο μηνα σε ολους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Σε είδα στον ύπνο μου γλυκό, μα λυπημένο
Το ένιωθα ήθελες κάτι για να μου πεις
Τα χείλη έσφιγγες μα ορθάνοιχτο το βλέμμα
Και σου ζητούσα κοντά μου να βρεθείς
Να σε αγγίξω πάλι κι ύστερα ας χαθείς
Ο χρόνος πάγωσε ξάφνου στο όνειρο μου
Όπως και τότε που έγιν' η ώρα μια στιγμή
Τότε που σ’ έχασα σε πήραν από μένα
Και η ψυχή μου στάζει και λιποψυχεί
Αφού οι μοίρες δεν μας θέλησαν μαζί
Μα σαν ξυπνώ νιώθω να έχω ένα βάρος
Μα και συνάμα νιώθω κάτι αδειανό
Πόσο μου λείπεις στη ζωή μου ήσουν φάρος
Που έλεγες πάντα περιμένω να φανείς
Θλιμμένη η μέρα μου και τώρα αχανής
Άραγε πάλι ν΄ αντικρίσω αυτήν την θέρμη
Που όλα τα γιάτρευε φαρμάκι ήσουν ζωής
Άραγε πάντα στην ψυχή θα σ’ έχω βάρος
Ή θα βρεθεί κι η μέρα να ‘μαστε μαζί
Κι αν όχι έλα πάλι ότι έχεις να μου πεις...[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2007 |