που είσαι αγάπη; Δημιουργός: #!elena paparizou!#, ELENA Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Tώρα σε βλέπω που φεύγεις
Μόνη μου πάλι θα μείνω
Μην τολμήσεις να έρθεις
Δεν θα επιμείνω
Μόνη και πάλι μόνη
Πάλι στο ίδιο βαγόνι
Με τελικο προορισμό
Την αγάπη να βρω
Μα που είσαι αγάπη;
Πες μου που χάθηκες;
Μήπως με ξέχασες;
Δε με κατάλαβες
Μήπως είσαι απάτη;
Έλα εδώ ως το βράδυ
Τώρα με αποφεύγεις
Προσπάθειες άλλες δεν κάνω
Αφού το θέλεις έτσι
Τότε ας πεθάνω
Μόνη και πάλι μόνη
Τώρα κανείς δε με σώζει
Πέφτω απ’τον γκρεμό
Ψάχνω εσένα να βρω
Μα που είσαι αγάπη;
Πες μου που χάθηκες;
Μήπως με ξέχασες;
Τώρα χαμένη
πλέον στον χάρτη
Σαν κρυμμένο διαμάντι
Μα που είσαι αγάπη;
Το κερί έλιωσε
Κι όμως δεν έσβησε
Ζει το όνειρο
Δεν τέλειωσε ακόμη
Σου ζητώ συγγνώμη…..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2007 |