Τα Ζωνιανά Δημιουργός: jenny Edo ke 20 hronia i leventomana lerose to onma tis vgazondas tetius ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Βγάλανε στην φόρα πολλά μυστικά
Δάσος από δενδρύλλια στα Ζωνιανά
Τρέχει ο αντιεισαγγελέας εποπτεύει
Στην Κρήτη ούτε φύλλο δεν σαλεύει
Ψάχνουν για φορολογικές δηλώσεις
Τώρα είναι αργά πώς να μετανιώσεις;
Κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα
Κρυφά πουγκιά, πολλά αφορολόγητα
Η λεβεντομάνα έβγαλε μαύρο χασίσι
Πολλές συναλλαγές, μεγάλο ραβαΐσι
Μα είναι ναρκομανείς ;Είναι χρήστες ;
Στην παραμύθα φτάσανε μέγα μύστες !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2007 |