Το γαλάζιο τ'ουρανού Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Καλή βδόμάδα φίλοι μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Sunday, 11 November 2007
Το γαλάζιο τ΄ουρανού
Μές το γαλάζιο τ΄ουρανού
χάθηκε η ματιά μου,
σαν κοίταξα τα μάτια σου
μ΄έκλεψες την καρδιά μου
Ο ουρανός φωτίστηκε
και είδα δυό φεγγάρια,
να λάμπουνε στα μάτια σου
σαν ακριβά διαμάντια.
ρ
¨Εχει λουλούδια η καρδιά
που χέρια δεν τ΄αγγίζουν,
μόλις ιδώ τα μάτια σου
μεμιάς αυτά ανθίζουν.
Tα μάτια σου τα εκφραστικά
με Θάλάσσα μου μοιάζουν,
και την δική μου την καρδιά
σαν κύμα αναταράζουν.
¨Οπως το κύμα με κτυπούν
μου φέρνουν τρυκιμία
που δέν την ένιωσα ποτές
άλλη φορα καμία.
ρ
¨Εχει λουλούδια η καρδιά
που χέρια δεν τ΄αγγίζουν,
μόλις ιδώ τα μάτια σου
μεμιάς αυτά ανθίζουν.
Ναταλία Μ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-11-2007 |