Άγριο φονικό Δημιουργός: ivikos bali, πριν σχολιάσεις υπόσχεση: φέρνεις τσιγάρα στο κελί Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τις είχα νοιώσει τις ψευτιές της, και πως κρύβεται,
είχε ένα βλέμμα ενοχής σαν παραβάτης,
με πλάγιο τρόπο, μου είχαν πει ότι εκδίδεται
για να καλύπτει τα υπέρογκα έξοδά της
Σε άγριο μπήκα φονικό
που της καρδιάς το ιδανικό
δεν το ξεπέρασα
Θόλωσε ο νους ποιος με κρατά
τι κι αν μετάνοιωσα μετά
βόλι την κέρασα
Η υποψία μήπως άθλια μ' εμπαίζουνε
νωρίς στο σπίτι με γυρνά, να μάθω κάτι,
κι είδα δυό σώματα με λίκνισμα να παίζουνε,
και βογκητά να το κεντάνε το κρεβάτι
Σε άγριο μπήκα φονικό
που της καρδιάς το ιδανικό
δεν το ξεπέρασα
Θόλωσε ο νους ποιος με κρατά
τι κι αν μετάνοιωσα μετά
βόλι την κέρασα
Λέξεις με νάζι, ερωτικές,ακούω, μαράθηκα,
πόνος και πίκρα έχουν γίνει καραμπόλα
όλα σκοτείνιασαν τριγύρω μου και χάθηκαν
σ' ένα λεπτό είχαν τελειώσει Θε' μου όλα
Σε άγριο μπήκα φονικό
που της καρδιάς το ιδανικό
δεν το ξεπέρασα
Θόλωσε ο νους ποιος με κρατά
τι κι αν μετάνοιωσα μετά
βόλι την κέρασα
16.11.07
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-11-2007 | |