Χωρίς τίτλο Δημιουργός: Γιώργος Βογιατζής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αχτίδα από ήλιο μεσημεριάτικο
Νανούρισμα γλυκό στις ώρες της αγρύπνιας μου
Νεράιδα στις πληγωμένες μου εκτάσεις
Ανάσα, ανάσα, ανάσα
(Μπορείς να με νιώσεις;)
Ανατολή που λάμπει μες στα μάτια σου
Νάμα η φωνή σου
Ναός δοξαστικός στο κορμί σου -ο Έρωτας-
Ανάσα, ανάσα, ανάσα
(Μπορείς να με σώσεις;)
Αναθαρρεύω κι εγώ μπροστά σου
Ναι, ναι! στο φωνάζω
Ναυμαχίες στήνω για σένα, κι ας χάσω
Ανάσα, ανάσα, ανάσα
(Μπορείς να μ' αγαπήσεις;
Όσο εγώ;)... Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2004 |