Αυθυποβολή των ψυχικών μου αδυναμιών Δημιουργός: santana, Νico Mantzakouras Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Ξέρω δεν πίστεψες τίποτα
όσα απο εμένα σου ειπώθηκαν,
εσύ τόσο ψηλά σε στέρεα γή,
και καθαρή στην άμεση αυθυποβολή
των ψυχικών μου αδυναμιών ,
που έπεσαν αυθόρμητα μπροστά σου…
Ανυπεράσπιστες και ανώδυνες
οι λέξεις μου, έγιναν εξαρτημένες,
αφού έκανες στροφή και επινόησες,
κάθε όψη σου μέσα μου,να συλλαβίζει
δειλά, λόγια της αγάπης θεϊκά.[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-12-2007 |