οι αλιμονοι (ο ερωτιδέας) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα μου,μπορώ να σου μπιστευθώ κάτι τις?
-ότι θέλεις συγκάτοικε,γιαυτό άλλωστε υπάρχουνε οι φίλοι
-είμαι..ρωτευμένος παραμορφωμένε μου!
-υγιές συναίσθημα και με ποιά παρακαλώ?
-με μιά ζουμπουρλούδικη νοσοκόμα..
-και πως το κατάλαβες ότι είσαι ερωτευμένος?
-να ,νοιώθω ένα φτερούγισμα στην καρδιά..
-εκείνη νοιώθει το ίδιο?
-πού να ξέρω μωρέ,δεν της έκανα γραφοκάρδιομα
-μπορείς όμως να το διαπιστώσεις
-με ποιό τρόπο παραμορφωμένε μου?
-με τον τρόπο που αντιδρά όταν σε βλέπει
-χασκογελάει κάργα και μου λέει πόσο γλυκούλης είμαι...
-α πρέπει ναναι φούλ ερωτευμένη μαζί σου..
-έτσι λές να πούμε?
-άντε τυχεράκια ,το "έριξες" το κορίτσι
-μετά με ξαπλώνει στα σβέλτα στο κρεβάτι
-α προχωρημένα πράγματα ακούω
-αμέ,ή να τα δώσεις όλα η να μη τα δώσεις
-στη συνέχεια πως φέρεται αν επιτρέπεται?
- τρελαίνεται για τα χέρια μου
-φαντάζομαι ότι θ αγκομαχά στα χέρια σου
-μπά ,εγώ αγκομαχώ μέχρι να μπει
-αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό, λόγω ηλικίας
-μετά όταν σηκώνομαι απ το κρεβάτι..
-τι γίνεται όταν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι?
-με κερνάει πορτοκαλάδα !
-αυτό θα πει έρωτας.. μεθ αναψυκτικού!
-εμ νοιώθω πτώμα μετά απ αυτό, να μη με κεράσει κάτι τις?
-σωστά,για συνέχισε ερωτιδέα..
-και μετά μου βάζει το τσιρότο
-τσιρότο?..
- ναι, ψηλέα μου..τσιρότο
-θα με τρελάνεις,για πες μου σε ποιό τμήμα του Νοσοκομείου δουλεύει ?
-μα στην αιμοδοσία παραμορφωμένε μου,πού αλλού δα?
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2007 | |