Η αγάπη μου Δημιουργός: fidi-doloma Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φτάνοντας κοντά σου έννοιωσα τι είναι ο έρωτας σου.
Κερδίζοντας την καρδιά σου,ανακάλυψα το ψέμα σου.
Σε λάτρεψα όπως την ζωή μου,σε πρόδωσα όπως ο κολλητός σου.
Με μάγεψες όπως η πρώην μου,με σκότωσες όπως ο φίλος σου.
Προσπάθησα να σε ξεχάσω,μα βρέθηκα κοντά σου.
Ήθελα να σε ξανακερδίσω,μα ξεφτιλίστηκα μπροστά σου.
Χάνωντας την καρδία σου,κατάλαβα το λάθος μου.
Κάνοντας τα όνειρα σου πραγματικότητα,τότε είδα το πάθος σου.
Φεύγοντας ήθελα να σου πω πόσο σε αγαπώ,μα δεν το άξιζες το δώρο μου αυτό.
Κλείνοντας θα σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ,αλλά σίγουρα δεν θα το εκτιμήσεις ούτε αυτό
Αντώνης `αφιερωμένο στην πρώην την Πόπη 5 χρόνια σχέσεις`.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-12-2004 | |