Ξαναντάμωμα Δημιουργός: Maria Olsen, Μαρία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ’ είδα στον καθρέφτη σαν παλιά σκιά
σαν παλιός μου φίλος ήρθες, να μου πείς πολλά
που μου χρώσταγες
μέσα σ’ ένα χρόνο
είχες ανεβεί στο θρόνο
και με πρόσταζες
Η φωνή μου η ίδια ήρθε να με βρεί
να ταν σαν γυναίκα ή ξανά παιδί
και με ζάλισε
χρώματα και δρόμοι, κόσμος βιαστικός
έπηξαν οι κόσμοι κι έγιναν χορός
που με τράβηξε
Αν μ’ αφήσει η νύχτα και ξανά σταθώ
κάτω από το δέντρο που αναζητώ
όλα τα’ σωσα
μοναξιά και πόνος μια διαδρομή
περιμένω μόνο τούτη τη στιγμή
και ξανάνιωσα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2007 |