Κρύο Δημιουργός: justawoman, Στέλλα Γεωργιάδου Αυτό το ποίημα, τ’ ονειρεύτηκα... στον Ελπήνορα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα χείλη μου παγωμένα
Χειμώνας
Με τρομάζουν τα χείλη μου
Στέλνουν φιλιά
στέλνουν πουλιά
στέλνουνε λέξεις
Λέξεις πουλιά
φιλιά
καρφιά
Λέξεις άφλεκτες
Χειμώνα ζουν οι λέξεις μου
Κρυσταλλώνουν στις άκρες
Οι αιχμές τους
παγίδες πουλιών
διψούν μα δεν πίνουν
Ματώνουν
Κάνει κρύο
Κρύο σιωπηρό
Στο εντός πολικό ψύχος
τα χείλη μου
με τρομάζουν. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2007 |