Αυτη η νυχτα ειναι δικη μας Δημιουργός: dimitris_k , δημητρης κυπραιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info αυτη η νυχτα ειναι δικη μας ετοιμασε τη καμαρα σου
στρωσε και βαλε στο κρεβατι προσκεφαλο τον ερωτα σου
ρεφρεν
θελω να ειναι μια νυχτα που να μην τελειωνει
θελω ετουτη η νυχτα να μην εχει πρωι
θελω να ειναι μια νυχτα που να μην ξημερωνει
θελω ετουτη τη νυχτα να χαθουμε μαζι
αυτη η νυχτα ειναι δικη μας δωσμου τα χαδια τα φιλια σου
και ασε με να ταξιδεψω στα αδυτα του ερωτα σου
στιχοι-μουσικη
δημητρης κυπραιos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2007 |