Να περιμένεις να γυρίσει ο τροχός Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi την αγάπη μου σε όλους και όλες σας... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένας φτωχός που ψαχουλεύει για φαί
σε σκουπιδιάρικα, στο δρόμο γι' αποφάγια
ρίχνει ανάθεμα στην άδεια του ζωή
και στους ανθρώπους που την έκαναν ρημάδια
κάποτε κύριο τον λέγαν οι φτωχοί
και του ζητούσαν να τους δώσει ελεημοσύνη
μα πως τα φέρνει η ανάποδη ζωή
κύριοι αυτοί να τον ελέν τώρα καρμίρη
[I]Να περιμένεις να γυρίσει ο τροχός
εκεί που ήμουν κάποτε, ίσως κι εσύ να έρθεις
και ξάφνου από πλούσιος, γίνεις ο πιο φτωχός
και ένα ξεροκόμματο για μεσημέρι να έχεις[/I]
[B]Άθη Λ.[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-12-2007 |