Χρόνια πολλά στην Ευγενία Δημιουργός: jenny afu mas xehasane ta stihomeli emis tha evhithume se oles tis Evghenies (Jenny) tu kosmou ke idietera stis Jenny tis stihopareas. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ!
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Στην εκπνοή του χρόνου γιορτάζει η Ευγενία
Σοφή και μοναδική! σαν αυτή δεν είναι καμία
Μεγάλης ηλικίας ή και μικρής θέλει την αγάπη
Πολλοί ξέρουν του χαρακτήρα της ακεραιότητα
λακωνική και σεμνή αλλά δεν στερείται σε κάτι
καλή αρχόντισσα, γλύκα στην πραγματικότητα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2007 |