Σκόρπιες πικραμένες σκέψεις Δημιουργός: Σκοτεινός ποιητής, Nίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]Πόσο θέλω να την ακούσω,
επώδυνες κουβέντες της,που εγώ δικαιολογώ,
ετοιμάζοντας ξανά τον εγωισμό μου
για μια καδμεία νίκη.
Η γύμνια,η αδυναμία αλλά και το τίποτα
είναι τραγικό πως αποκαλύπτονται
στον καθρέφτη μου,
και φαντάζομαι πως φταίει ο έρωτας για αυτό.
Όμως τώρα έγιναν όλα μαζί.
Έρωτας και Πόνος- ένα κληρονομικό αρχέτυπο.
Παρ'ολα αυτά, δεν μου ταιριάζει αυτή η παραίτηση,
αυτό το κλείσιμο λογαριασμών...
Πως να κλείσουν οι λογαριασμοί αν δεν ξοφλήσω;
Της χρωστάω πολλά ακόμα.
Αρνούμαι την ρυθμική αυτή παραίτηση.[/B][/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-12-2007 |