Φύσηξε πάλι Δημιουργός: baderas, Βαγγέλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Φύσηξε πάλι ο μπάτης ο γνωστός
Που με ξεσήκωνε όταν ήμουνα παιδί
Με καίει πάλι ο παλιός ο πυρετός
Αυτός ο άτιμος αέρας της φυγής
Πάλι ξαστέρωσε ο μαύρος ουρανός
Και η καρδιά μου πάλι άνοιξε φτερά
Ένα αστέρι θα είναι πάλι ο οδηγός
να με μπαρκάρει να με πάει μακριά
[I]Και θα ξεφύγω
Μακριά θα φύγω
Θα βρώ την άκρη μου
Δεν θα την αποφύγω
Θα ξεπεράσω
Τον εαυτό μου
Θα βρω τη δύναμη
Ν’αλλάξω το εγώ μου
Και θα φωνάξω
Θα αντιδράσω
Μονάχος πάλι τη ζωή μου
Θα αλλάξω[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-12-2007 |