Φωτια θα βαλω Δημιουργός: treloutsiki!!, πεγκυ με κατευθυνση προς κορινθο... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φωτια θα βαλω...
Παντα εδινα, μονο εδινα...
διχως κατι να ζητησω...
Παντα υπεμενα,μονο υπεμενα..
βιαστηκα να σ'αγαπησω...
Με προσπερασες,απλα γελασες..
λες και ημουν παιχνιδακι...
Με βαρεθηκες,με ξεγελασες..
σαν να ημουν κοριτσακι...
Φωτια θα βαλω..σταχτη ολα να γινουν...
Φωτια θα βαλω..ενα ακομη θυμα σου ημουν..
Φωτια θα βαλω..κι οι αναμνησεις..
σταχτη να γινουν προτου γυρισεις!!
Τωρα κουραστηκα,διπλα σου σταθηκα
μα τιποτα δεν εκτιμας...
Για μενα νοιαστηκα,αισθανθηκα...
πως δεν αντεχεις ν'αγαπας...
Με προσπερασες,απλα γελασες..
μα τωρα φευγω πρωτη εγω..
Με βαρεθηκες,λες με ξεχασες...
δεν θα μου κανεις αλλο κακο... Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-12-2007 |