Οι Αλιμονοι (η λακκούβα)new Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ¨¨ΟΙ ΑΛΙΜΟΝΟΙ¨¨ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -πού με τραβολογάς ψηλέα?
-να ρίξουμε μια ματιά σε κάποιο μέρος..
-δηλαδής,τι έχει αυτό το μέρος να πούμε?
-είναι το σημείο της πτώσης ..
-ποιάς πτώσης παραμορφωμένε μου?
-ενός ανθρώπου με εξουσίες
-α κατάλαβα,εκείνου του χοντρού που είδα στην του-βού?
-ακριβώς,νά,φτάσαμε κιόλας..
-από πού έκανε το μπλονζόν ο τύπος να πούμε?
-να δές,,από εκεί ψηλά πήδηξε στο κενό..
-ποιος τούπε να πηδήξει?..καλά να πάθει..
-το σώμα του έσκασε εδώ μπροστά σου
-μα τι μου τσαμπουνάς ψηλέα,..δεν βλέπω λακκούβα ..
-δεν κάνει λακκούβα τ ανθρώπινο σώμα..
-ε τότες ποιος κάνει λακκούβα συγκάτοικε?
-..το ήθος της εξουσίας φίλε μου
-μπρρρρρ..φοβάμαι ψηλέα,ας του δίνουμε καλύτερα ..
-γιατί στ αλήθεια φοβάσαι ?
-μη πηδήξει από κει πάνω και η ίδια η εξουσία και μας έρθει κατακέφαλα
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-01-2008 |