Δες καθαρά Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα Λύπη... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=comic sans ms]Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα...
...κοίτα εμένα...
...μόνο εμένα...
Βλέπεις;
Κλείσε τα μάτια σου και κοίτα...
...κοίτα εμένα...
...μόνο εμένα...
[B]Με[/B] βλέπεις;
[B]Με[/B] αισθάνεσαι;
Μην με κοιτάς...
Απλά... νιώσε...
[I] Κλείσε τα μάτια σου...
Άνοιξε την ψυχή...[/I]
...κοίτα μεσα στη δική μου...
Λοιπόν;
Τώρα[B] με [/B] ξέρεις;...
Ελπίζω πως ναι...
Μάθε να βλέπεις με τα μάτια κλειστά...
Θα δεις πράγματα απίστευτα... Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2008 |