Πάσα αλήθεια Δημιουργός: jenny Πόσοι άλλοι Ζακοπουλοι θα βγούν στήν επιφάνεια? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ελπίζω να μην γίνουν επιδημία οι αυτοκτονίες
Βλέπουμε θέατρο παραλόγου ή τρόμου ταινίες;
Ρε! μήπως θα έπρεπε να συγκεντρωθείτε λίγο
Παίζεται κρυφτό, τα μασάτε στα έδρανα πίσω
Βουλευτάδες είσαστε ή κάτι τεμπέλικες κότες
Γίνεται τώρα παπουτσωμένοι γάτοι με μπότες
Πρωθυπουργέ τώρα να αναλάβεις τις ευθύνες
Κολλητός σου ήταν ο χοντρούλης με τις μίζες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2008 |