Γλυκειά μου σιωπή Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Γέλασες νύχτα το φεγγάρι
Και κρύφτηκε πολύ νωρίς
Δεν ήρθε απόψε να με πάρει
Στο όνειρό μου πριν χαθείς
Γέλασες νύχτα και τ’αστέρια
Και χάθηκαν στα πέρατα
Άδεια καρδιά κρατώ στα χέρια
Και δυο φιλιά ανέραστα
[B][B]Και κλείνω την πόρτα
Μην φύγεις και ‘συ
Σαν σβήσω τα φώτα
Γλυκειά μου σιωπή[/B][/B]
Γέλασες νύχτα την αγάπη
Και στο σκοτάδι χάθηκε
Έγινε ενα με την απάτη
Και μοναξιά μου άφηκε[/B]
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos) Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-01-2008 |