Σκίσε με Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάποτε έλεγες πως ήμουν ό,τι καλύτερο είχες
Κι ότι ήσουν τυχερός που βρέθηκα στο δρόμο σου
Στο έγκλημα που έγινε κι εσύ συμμετείχες
Μα δεν το βλέπεις, εσύ ζεις στον κόσμο σου
[B]Σκίσε με...
Σαν μια σελίδα της ζωής σου
Που δε θες να τη θυμάσαι
Σκίσε με...
Γύρνα σελίδα και να 'σαι
πάντα καλά, όπου και να 'σαι[/B]
Κάποτε έλεγες πως ήμουν της ζωής σου το αστέρι
Που φώτιζε τις διαδρομές των ονείρων σου
Τώρα απότομα αφήνεις το δικό μου χέρι
Μα εσύ είσαι τυφλός, δε βλέπεις γύρω σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-01-2008 |