Το παλάτι της καρδιάς Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008
6:24:13 μμ
Το παλάτι της καρδιάς
Μες το παλάτι της καρδιάς
Μπήκες σαν πρινγκιπέσα,
Το θρόνο της σου χάρισα
Μην φύγεις απο μέσα.
Μαζί σου ήρθε η άνοιξη
Κι έφερε χελιδόνια,
Ακούω να μου κελαηδούν
Γλυκά τα αηδόνια.
Ρ
Τι κι αν είναι παράνομος
Ετούτος ο δεσμός μας,
Αφου στον ίδιο ρυθμό
Κτυπάνε οι καρδιές μας.
Μπορεί να μας κατηγορούν
Πως κάναμε απάτη,
Μα πές μου πότε μπόρεσε
Να δικαστεί η αγάπη.
¨Οπως την σπίθα της φωτιάς
Με μιάς αυτή φουντώνει,
Και την φωνή της λογικής
Η αγάπη υποδουλώνει
Ρ
Τι κι αν είναι παράνομος
Ετούτος ο δεσμός μας,
Αφου στον ίδιο ρυθμό
Κτυπάνε οι καρδιές μας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2008 |