Της ζωής και του έρωτα Δημιουργός: Δημήτρης Όλο γράφω και το χειρόφρενο δε βρίσκω... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Της Ζωής και του Έρωτα
Κοιμάμαι ορθός
με εκτιθέμενο το σώμα
στις φαινομενικότητες
της ζωής και του έρωτα .
Τόσο σ' έχω ονειρευτεί
που ασφαλώς ,
δεν είναι πια καιρός
για να ξυπνήσω .
Ίδια θάλασσα ,
η μία μου όψη
κι η άλλη μου ,
ίδια έρημος .
Κι αν περιμέναμε , πολύ
στο τέλος , ανταμώσαμε .
Πιστά μ' ακολούθησες ,
δίνοντάς μου , το χέρι .
Λυπημένο και σκοτεινό
ήταν το μονοπάτι ,
κι εμείς του ζητήσαμε ,
ευτυχία και ήλιο .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-12-2004 | |