Τα Σαββατόβραδα Δημιουργός: αυγουστης, Αυγουστής Μαρούλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βράδιασε, μάτια κλειστά
στέκομαι ξανά μπροστά
στα Σαββατόβραδά μας.
Τότε που ήσουνα το φως
δεν καταλαβαίνω πώς
σκοτάδι σκέπασε τον έρωτά μας.
[I]Τα Σαββατόβραδα που φτάνουνε θλιμμένα
είναι γεμάτα από ’σένα, δεν περνούν,
βλέπουν τη στράτα σου να χάνεται, σιωπούν,
σ’ αποζητούν ως τη Δευτέρα δακρυσμένα.[/I]
Σκέφτομαι κάποια στιγμή
που ’ναι τώρα μακρινή
ανάμνηση δικιά μας.
Που ’σβησε σαν τη φωτιά
κι άφησε σταλαγματιά
Σαββάτου στην καρδιά μας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2008 |