χειμερινα χαικου 2 Δημιουργός: iptamenos_gatos, Ιωαννης Χριστοπουλος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info α.
τραγουδι του σπουργιτιου
Κυριακη του γεναρη
σαν απο θαυμα ο ηλιος !
β.
μοναχος ξαγρυπνα
στην αγρυπνια του φεγγαριου
η σιωπη ξημερωνει
γ.
η προσευχη των ασκητων
ολονυχτιος ερωτας
στους ουρανιους δρομους
δ.
παγωμενο το νερο
το κορμι του ποταμου
παντοδαπως ερωτικο
ε.
γεματο το μονοπατι
απο πεσμενα φυλλα
ξεχωριζει ομως ο δρομος
στ.
χτυπα το σημαντρο
ωρα προσευχης
αναδιαταξη των επιθυμιων
ζ.
φυσα ο ανεμος
απογευμα του γεναρη
η σιωπη που τελειωνει
η.
ωρα της δυσης
ο αετος και ο μοναχος
δεν ξεχωριζουν στο στερεωμα
θ.
ο κυκλος του χρονου
φεγγαρι πανσεληνος
σε αταραχη λιμνη
ι.
σιωπη των βουνων
το ονειρο οδυνεται
στην οψη των αγερηδων Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2008 |