Στην πόλη των τρελών Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα Πώς να σ' αγγίξω αφού πέταξες ψηλά Κι εγώ έχω μάθει να κοιτάω χαμηλά… Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περπατάς σιωπηλός
Κι είναι ο δρόμος πυκνός
Μια κρυφή ενοχή
Στην καρδιά σου πληγή
Δεν κοιτάζεις μπροστά
Προχωράς στα τυφλά
Δε σε νοιάζει το χθες
Κρύβει πικρίες πολλές
Διαβαίνεις ανάμεσα σε κόσμο πολύ
Μα η πληγή παραμένει ανοιχτή
Τι που δίπλα σου περνάνε ορδές
Άνθρωποι παίζουνε νότες σε χορδές
Είναι η πόλη έτοιμη
Από τον κόσμο να λυγίσει
Μα είναι ικανή η μοναξιά
Κόκαλα να τσακίσει
Χιλιάδες κόσμος πέρασε
Χιλιάδες κόσμος πάει
Η σκέψη μοιάζει να γέρασε
Και η ψυχή διψάει
Θέλει να βρει να πιεί νερό
Τον πόνο να ξεχάσει
Και σε μια πόλη των τρελών
Να πιεί, να ξεδιψάσει…
[align=right] [B]Κοινωνία - Ρομαντισμός σημειώσατε Χ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2008 |