Μεταλοεγκεφαλική Παλινδρόμηση Δημιουργός: ouzounis, Monsieur Ouzounis Για να θυμούνται οι νέοι και να μαθαίνουν οι παλιότεροι (!) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πάνε τα εξήντα τα ευρώ
που έβγαλα απ' την ALPHA
που ειν' η καημένη η δραχμή
των Venom η πεντάλφα;
Ρε δες πως πέρασ' ο καιρός
και έχω γίνει trendy
πότε ήτανε που χάζευα
στα εξώφυλλα τον Eddie;
Κοιτάτε που μεγάλωσα
και βλεπω Όλγα Τρέμη
παλιότερα θα ήθελα
να βλέπω μόνο Lemmy
Και μπήκα στην παραγωγή
κι έκοψα τα μαλλιά μου
απ' το μπουφάν μου ξήλωσα
των Sabbath τα ραφτά μου
Ο χρόνος δυστυχώς κυλά
φορεύς ειν' αλλαγών
το ΡΟΔΟΝ κι ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
γίνανε παρελθόν
Άτιμε χρόνε πέρασες
και έκανες τον Ozzy
από θεός που ήτανε
μέγιστο καραγκιόζη... Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-01-2008 |