Φλούδα μανταρίνι Δημιουργός: Grisio Κανένα κακό δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο ο φόβος από αυτό!!! "Lucius Annaeus Seneca" Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Φλούδα μανταρίνι[/B]
Άναψα το τζάκι
παίζει η μουσική
της καρδιάς χαδάκι
το παλιό CD
Φλούδα μανταρίνι
ρίχνω στην φωτιά
βάζω στο μαρτίνι
πράσινη ελιά
Για χαλί - φλοκάτη
και για φως - κεριά
στο μικρό παλάτι
μέσα στον χιονιά
Στα μάτια σου οι φλόγες καθρεφτίζονται
και μέσα μου ανάβουν πυρκαγιά
τα χείλη σου απ΄τον χιονιά δροσίζονται
ποτίζουν την καμμένη μου καρδιά
Μέλι για τα χείλη
τα γλυκά φιλιά
μαγεμένο δείλη
σ’ άσπρη αγκαλιά[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-02-2008 |