Για πάντα μαζί Δημιουργός: lost_creator, .....Αυτός Είμαι !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Μπήκες στη ζωή μου ξαφνικά,
κι όλα αλλάξαν τόσο απλά,
ζώ ένα όνειρο μεγάλο,
και θέλω να φωνάξω πως θέλω κι άλλο
[B]Μαζί κι αν προχωράμε,
Στα ουράνια θα πετάμε,
Το μόνο που φοβάμαι,
πως αν σε χάσω, θα χαθώ
Η μοίρα κι αν τολμήσει,
τους δυο μας να χωρίσει,
μονάχο θα μ'αφήσει,
βαθιά να πληγωθώ[/B]
Σαββάτο ξημερώνει ,
κι η νύχτα αυτή τελειώνει,
με σένα αγκαλιά,
για όνειρα γλυκά [/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2008 | |