Κρίμα Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Σ' όσους,..σειρήνες δεν ακούν,στου βίου τους τη διαδρομή,κι αναχωρούνε ταπεινά,χωρίς τιμές. Ω! Τι τιμή! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΚΡΙΜΑ
Ο βίος,οπου έζησε?
Ο τρόπος που κοιμήθηκε?
Τις οίδε... Πάντως,ως νεκρός,
πάνδημα,ετιμήθηκε!
Κάθε παιδάκι,..τέκνο του!
κάθε γριούλα,...θεία του!
Τι κρίμα,που δεν έζησε,
να δεί, και...την κηδεία του!
-Ο Βασιλεύς των ουρανών,
παρίστατο? -Ουκ οίδα...
Ο τέως,ήταν σίγουρα,...
μπροστά-μπροστά,τον είδα! Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2008 | |