Ποιος Άγγελος Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανοίχτηκε η ζωή πολύ στα πλάγια
το κύμα της στον βράχο με χτυπά
με βότανα με ζύγωνε, με μάγια
δεν έμαθε ποτέ της ν’ αγαπά
Σφραγίστηκε ο καιρός στο φυσομάνι
τον σφράγισε ένας έρωτας χιονιάς
κι αν έψαξα δεν βρήκα ένα λιμάνι
να σβήσει η φουρτούνα λησμονιάς
Δεσμεύτει στους βυθούς μου ν’ αποδράσει
προσπάθησε μα σπάσαν τα κουπιά
ποιος Άγγελος τ’ αστέρια να μοιράσει
που Αγγέλοι δεν υπάρχουν τώρα πια
Βόλος 23. 01.08
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2008 |