Γύρω από σένα Δημιουργός: tinios, ΡΗΓΑΣ Ε. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗΣ
Δεν υπάρχει ελπίδα να’ βρω, πάλι, το δρόμο μου,
μεσ’ το μπλε τ’ ουρανού σου, έχω χτίσει, τον κόσμο μου.
Με τραβάς, σαν μαγνήτης, δίχως να αντιστέκομαι,
με μια ανίκητη έλξη, πιο κοντά σου όλο έρχομαι.
Με κρατάς μαγεμένο, και μικραίνει η απόσταση,
πρέπει τώρα να πάρω, τη μεγάλη απόφαση.
Τα δεσμά μου να λύσω, ν’ ανεβάσω ταχύτητα,
πριν με κάνει κομάτια, του έρωτά σου η βαρύτητα.
(Ρ)
Γύρω από σένα, πλανήτης, περιστρέφομαι
παγιδευμένος, στη δική σου την τροχιά.
Μέρα τη μέρα, το ξέρω, καταστρέφομαι,
φως για να κλέβω, απ’ τη δική σου τη φωτιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2008 | |