Σκιές Δημιουργός: utterly sweet, Μαρίτσα{αλά Διαμαντή} Καλή μέρα σε όλους...αυτό το ποίημα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Μια φωτεινη χαραμαδα ευτυχιας
μια λαμψη στο μπλε σου προσωπο
σαν εξοδος κινδυνου απο
τα μαυρα μεσανυχτα που πνιγουν τη ζωη μου
μπαινει το φως λιγοστο
πλανιεται,αφουγκραζεται σαν σκυλι
και υστερα δαρμενο απο σκιες
χανεται,επιστρεφει το σκοταδι
γιατι το δικο σου φως
καλει τις σκιες σου
κι εγω χορευω αναμεσα στο παρελθον και το παρον σου
Βλεπεις βραδιασε κιολας;!
οι σκιες χανονται τα βραδια
γι'αυτο μπορουμε να ειμαστε αγκαλια...
Οταν ξημερωνει
γινεσαι σκια των ισκιων σου
και τις ακολουθεις
χαζευοντας το ονειρο που ξερεις πως σου λειπει
μα δεν διεκδικεις.
Φαντασιωνεσαι οτι τις αγγιζεις
μα δεν ειναι για σενα
δεν πιανονται,δεν κατακτιουνται
δεν κλεινονται σε καρδιες οι σκιες.
Αν σου αρκει να πιστευεις πως θα τις φτασεις
ακου πως οι σκιες δεν θα σε κοιταξουν ποτε στα ματια
να σου πουν σ'αγαπω και να το εννοουν[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2008 |