η σιωπη σου Δημιουργός: ψιτ-ψιτ, oυουρτττττ ............ μπουχα χα ζντόϊνγκ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info καλογερακι θα γενω
κι ολους θα σας αφησω
και σ΄ενα ερημο νησι
μια εκκλησια θα χτισω
μονος εκει θα λειτουργω
με άφθονο λιβανι
κι αφεντια μου μοναχα
με το Θεο θα κανει
δεν θα μιλω, δεν θα ΄ξηγω
τον χρονο θα αλέθω
το σωμα μου το φλυαρο
στη θαλασσα θα βρεχω
γλαρους θα εχω συντροφιά
δίπλα μου ξαπλωμενοι
και στη σιωπη που θα ΄ρχεται
θα ειναι ...............μιλημένοι
κι οταν τα απογευματα
θα πασχω απο ρέντα
θα προεξέχω τον καημο
και δεν θα λεω κουβέντα
κι αν φουντωσει η γλωσσα μου
και μοιαζει με καμινι
επανω στη λογοτριβή
θα καταπιω και ΄κεινη
μα.... αν οι αμαρτιες ερθουνε
στο πλαϊ μου πετώντας
....ε τότε ειναι σιγουρο
θα φυγω κολυμπώντας
τσα!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-02-2008 |