Ένοχος Δημιουργός: Seliniasmenos xmmm....den ksero pos moy vgike,alla ithela na grapso alla moy vgikan! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info kato ap'tis staxtes moy gyrno
aionia kleidomenos stin lithi
mes sto diko moy paramithi
drakoi kai magous eylogo
einai o pithos tis enoxis
ekeinos pou dialeksa na zo
eimai ena poiima pezo
pou psaxnei mia melodia
kratao ton anemo sfixta
ena karavi stin steria
kammeno apo mavra keria
o enomos tropos toy thanatoy
kai mia iliaxtida zei
den eimai enoxos ksana
perna mia odi apo pania
ftera na dosoun stin zoi mou
koita na katalveis grigora
poios,ti,pou kai giati
mathe na kleineis to koyti
ton enoxon soy panta
min ta fortoneis se mena
einai ta oramata svismena... Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-10-2003 |