Πριονίδια Δημιουργός: ...sou... ....
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κριτς, κριτς, κριτς
"Αργά, προσεκτικά με σταθερό το χέρι
Ούτε ένα μη σας ξεφύγει από δαύτα
Ελάτε τώρα που είναι μικρά..."
Κριτς, κριτς, κριτς
"ʼγουρα κόφτε τα πριν τα προλάβει κανας άλλος
Ποτίστε τα δικαιολογίες και μιζέρια
Προσέξτε μην πληγώσουνε τα χέρια"
Κριτς , κριτς, κριτς
"Αυτό είναι
Βρήκατε το ρυθμό σας
Μην ανησυχείτε για μετά
Το αύριο θα φέρει περισσότερα"
Κριτς, κριτς, κριτς
"Πριόνι και μαχαίρι
Αυτό τους χρειάζεται
Σε κάτι ψεύτικες οφθαλμαπάτες
Που έχουν το "θράσος" να αποκαλούν ευαισθησίες και όνειρα"
Κριτς, κριτς, κριτς....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2004 | |