Σε παρακαλώ Δημιουργός: S.M.1987 Απο τα πάντα στο τίποτα..απο Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε παρακαλώ έλα σπίτι
Φέρε και φίλους (Σε παρακαλώ)
Η καταστασή μου χειροτερεύει
-Χανομαι-
Λίγος καιρός μου μένει
Λίγα χρόνια ακόμα έχω για να απολαύσω την νιότη
Σε παρακαλώ έλα σπίτι
Φέρε και φίλους (Σε παρακαλώ)
Με είδες στα 19
Με αλκοολ και τριγάρο συντροφιά
Με βλέπεις και στα 21
Μ'αυτά τα δύο να γίνομαι ένα
Να αφήνομαι στην λήθη του σκοπού τους
Να χάνομαι στη μέθη στις στιγμής τους
Να ζώ και να μήν ζώ στην καθημερινότητα
όλων αυτών μου δήθεν με βάλαν στην ζωή τους
Σταμάτα να μιλάς γιατί
όλα αυτα που λές άρχισαν να με κουράζουν
Σε παρακαλώ σταμάτα
άναψε 2 κεριά (ξέρεις πως με ξεκουράζουν)
Κάνε κάτι για να γυρίζω ξανά
Να νοιώζω πως ζώ αληθινά
Σε παρακαλώ έλα σπίτι
Φερε και φίλους (Σε παρακαλώ)
Παιθένω εδώ, τόσο μόνη
Φέρε και φίλους...
Σε παρακαλώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2008 |