Στο Χορο Των Αποντων Δημιουργός: spil †, Σπήλιος Παπαγιαννόπουλος Χορεύοντας με τη νύχτα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΝΤΩΝ
Στο μασκέ των εμβίων, μιά μορφή σου φοράω.
Σε μιά μάσκα χωράω,
κοινή.
Στροβιλίζομαι κι άρχω στων ρυθμών σου τη δίνη.
Μιά ματιά σου με πίνει,
αδειανή.
Το κορμί σου εργαστήρι χοχλαστών οραμάτων.
Πλάι σε τύμβο βιωμάτων,
πενθείς.
Ευωδιάζεις σα σήψη στα παρτέρια τού νού μου.
Στα άγονα τού κενού μου,
ανθείς.
Στους σπασμούς σου ανιχνεύω μιά τού πόθου πλεκτάνη.
Με τυφλώνει καφτάνι
ηδονής.
Τα στρωσίδια σου, ντύμα σε κιβούρι Αρλεκίνου.
Σήμα εκπέμπω κινδύνου.
Κανείς.
Στο χορό των απόντων ένα βαλς μού χαρίζεις.
Τρυφερά με ευνουχίζεις.
Γελάς.
Ψηλαφίζεις της μάσκας το ηδονόπλαστο αχείλι.
Τού θανάτου τα χείλη
φιλάς.[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-02-2008 |