χαμενες Ατλαντιδες Δημιουργός: letitbe, joan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αξεχαστες αγαπες περασμενες
εσεις που ταξιδεψατε γι’ αλλου
σας εχω μες τα ματια μου κρυμμενες
και στη μικρη οθονη του μυαλου.
[B]Αξεχαστες μορφες αγαπημενες
Μαζι μ’ εσας ταξιδεψα κι εγω
Σε αγνωστες πατριδες ξεχασμενες
Χαμενες Ατλαντιδες στο βυθο[/B]
Κι αφου δεν εχω δακρυ να στερεψω
Κι αφου δεν εχω πονο να βαστω
Καλυτερα το χρονο μου ν’αντεξω
Και στ’ ονειρο να τρεξω να κρυφτω
[B]Αξεχαστες μορφες αγαπημενες
Μαζι μ’ εσας ταξιδεψα κι εγω
Σε αγνωστες πατριδες ξεχασμενες
Χαμενες Ατλαντιδες στο βυθο[/B]
27/8/2007 Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2008 |