Δεν είμαι άντρας δυνατός Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ δεν είμαι άνεμος βοριάς
Δεν είμαι ο άντρας που σου δείχνω και νομίζεις
Με αυτά που λες απόψε με πονάς
Και τη φτωχή καρδούλα μου ραγίζεις
[B]Δεν είμαι άντρας δυνατός
Και όταν μένω μοναχός
Τα βράδια κλαίω
Για κάποιες άπονες καρδιές
Που μου ανοίξανε πληγές
Συνέχεια λέω[/B]
Εγώ δεν είμαι, φως μου, κεραυνός
Δεν είμαι ο άντρας που σου δείχνω και νομίζεις
Είμαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος κι απλός
Που καταπίνει τα φαρμάκια που ποτίζεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2008 |