Το ασημένιο δίσκο Δημιουργός: uraniace, Viviane Να εχετε μια ομορφη μερα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Κώστας έχει καλέσει τη μητέρα του για ένα ωραίο δείπνο. Κατά τη διάρκεια του δείπνου , η μητέρα του δεν μπορεί να μην βλέπει πως φέρεται η Ελένη στον Κώστα. Η Ελένη είναι η κοπέλα που με τον Κώστα μοιράζονται το διαμέρισμα. .
Η μητέρα του Κώστα καταλαβαίνει ότι δεν είναι ότι μοιράζονται μόνο το διαμέρισμα αλλά και κοιμόνται μαζί!
Ρωτάει λοιπόν στο γιο της τι γίνεται;
Ο Κώστας άπαντα ...; Οχι μανά δεν τρέχει τίποτα!
Καλά λέει η μανά!
Περνάει μια εβδομάδα και η Ελένη ρωτάει τον Κώστα
Είδες καθόλου το ασημένιο δίσκο;
Όχι αγάπη μου δεν τον είδα! Και συνεχίσει η Ελένη ...; από τότε που ήρθε η μητέρα σου έχει εξαφανιστεί! Δεν λέω ότι το πήρε αλλά τι σύμπτωση είναι και αυτή!
Και ο Κώστας της λέει ...; καλά θα της στείλω ένα e. Mail
Και πράγματι το στέλνει στην μητέρα του και την ρωτάει για το ασημένιο δίσκο !
Η απάντηση της μανά του ...;
Καλά παιδί μου δεν μου είπες ότι με την Ελένη δεν έχετε τίποτα ερωτικά μετάξι σας!
Αν κοιμόνταν στο κρεβάτι της θα το είχε βρει! Χαχαχα! Χοχοοχοχο! Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-02-2008 |