Μυρίζει τέλος Δημιουργός: utterly sweet, Μαρίτσα{αλά Διαμαντή} Για κάτι που...νομίζαμε πως ήταν όνειρο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=black][B][align=center]Μπαγιάτικα φεγγάρια
και αστέρια για τα σκουπίδια
απόψε ο ουρανός για πέταμα.
Ληγμένη κι η ψυχή σου,
άρχισε να μυρίζει.
Ψόφια, πτώματα σιωπών
και στη φυλακή ο φόβος
για διπλό έγκλημα...
Μυρίζει τέλος το κορμί,
και το φιλί σου άρνηση.
Μυρίζει ψέμα η αγκαλιά,
και η καρδιά μου μπόρα.
Ένα διπλό όνειρο
με πάγο, παρακαλώ![/align][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-03-2008 |