Αθήνα σ'αγαπώ πολύ Δημιουργός: AlexSAI, Alεξ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αθήνα σ’ αγαπώ πολύ
Στίχοι: ΑlexSAI
Θέλω να αγαπώ μαζί σου πόλη μου όμορφη
Θέλω να ξενυχτώ μαζί σου να δω την ανατολή
Θέλω να περπατώ της νύχτες που είσαι τόσο λαμπερή
Θέλω να σου πω Αθήνα σ’ αγαπώ πολύ
R/… Θέλω εγώ να ζω - μαζί σου Αθήνα μου όμορφη
Θέλω να ξυπνώ - μαζί σου κάθε πρωί
Θέλω να πετώ - πάνω από την Ακρόπολη
Θέλω να σου πω – Αθήνα σ’ αγαπώ πολύ
Θέλω να σε δω , κάθε μέρα πιο όμορφη
Θέλω να σε τραγουδώ , να με ακούσει όλη η γη
Θέλω σε όλους να πω ότι είσαι πολύ φιλοξενεί
Θέλω να σου πω , Αθήνα σ’ αγαπώ πολύ
Θέλω να ζητώ να σε προσέχουν όλοι οι Άγιοι
Θέλω να φανταστώ πώς ήσουνα χιλιάδες χρόνια πριν
Θέλω να ξανά γεννηθώ , να σε δω μόνο μια στιγμή
Θέλω να σου πω Αθήνα σ’ αγαπώ πολύ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2008 |